Šta Nudimo?

PVC Ponuda

Možemo Vam ponuditi profile koje sami proizvodimo petokomorni Bauwin i sedmokomorni Baufens. Takođe za zahtjevnije kupce u ponudi imamo i Njemački brend PVC profila Gealan S8000 i S9000.

Petokomorna tehnologija dizajnirana za optimalnu toplinsku i zvučnu izolaciju. Dva nivoa dihtovanja, osiguravaju dobru nepropusnost kod pljuskova, optimalnu zaštitu na udar vjetra i superiornu zvučnu izolaciju. Dostupno sa duplim staklom od 24mm i troslojnim staklom od 30mm. 70mm debljina profila. Dugotrajnost prozora i vrata zahvaljujući korištenju kvalitetnih sirovina u proizvodnji.

Sedmokomorna tehnologija dizajnirana za optimalnu toplinsku i zvučnu izolaciju. Tri nivoa dihtovanja, osiguravaju dobru nepropusnost kod pljuskova, optimalnu zaštitu na udar vjetra i superiornu zvučnu izolaciju. Dostupno sa duplim staklom od 24mm i troslojnim staklom od 36mm.

Svi profili su ojačani pocinčanim čeličnim profilima, a u skladu sa tehničkim normama proizvođača. Debljina pocinčanog čeličnog ojačanja od 1.2mm do 2.0mm. Prema Vašem zahtjevu, u prilici smo Vam ponuditi i termoizolaciono staklo sa Low-e premazom i punjeno argonom. Okovi korišteni za ugradnju u PVC proizvode su produkt renomiranih firmi.

PVC Profil

ALU Profil

Roletne i Komarnici


Naša misija je zadovoljan kupac !