Tko smo mi?

Kompanija je osnovana 2008 godine u Srebreniku mjesto Ćehaje, a osnovao ju je gosp. Mustafa Yavuz. Direktor kompanije kao i lice odgovorno za poslovanje je gosp. Fatih Yavuz. Naša kompanija nalazi se u grupaciji sa Yavuz Company d.o.o , Tempoplast Company (Novi Pazar, Srbija), Tempo Global (Dresden Njemačka), Bauwin Decor (Beograd, Srbija), Tempotrans (Srebrenik BiH).

Zbog primamljive cijene i odličnog kvaliteta ubrzo smo izazvali interesovanje za našu stolariju u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Njemačkoj, Austriji, Rumuniji kao i drugim EU zemljama.

Vlastitom proizvodnjom i iskusnim uposlenicima izrađujemo PVC stolariju po mjerama i željama naših mnogobrojnih kupaca, kojih je svakog dana sve više. Nudimo maloprodaju, veleprodaju i ugradnju. Pored PVC stolarije u našoj ponudi posjedujemo i ALU stolariju, roletne, žaluzine, garažna vrata kao i drvena unutrašnja vrata, komarnike, ograde.

Više od deset godina bavimo se proizvodnjom, dostavom i kvalitetnom montažom PVC stolarije na cijelom području EU. Stolariju izrađujemo vrhunskim petokomornim (Bauwin) i sedmokomornim sistemom (Baufens). Takođe u stanju smo ponuditi i Njemački profil Gealan.

Kontakt

Dokumentacija

035-645-618

tempovp@gmail.com

035-231-107

tempopvc@gmail.com

035-645-618

racunovodstvo@tempoplast.ba

Naši partneri